Underbart väder!

I helgen har det varit ett underbart väder. Det är dax att ta med sej kameran ut. Men idag kom jag på det när jag redan var nere i hundgården, så jag orkade inte gå in igen. Men kanske lite för varmt. Både Sniff och Mårran har fått prova att gå i led och det går riktigt bra. Mårran tyckte bara det var lite jobbigt då stora William gick bakom. Men med honom bredvid "går det bara bulla!".
Jag har förlikat mej med mitt öde att köra polemasarspannet. Men Flinga och Lucky ha även fått gå med de andra på en kortare tur och det var också helt ok. Jag hoppas fortfarande att Lucky bara är fet, att hon inte känner sej gammal utan bara är överviktig. Hon ska få träna lite extra så att on blir slimmad igen. Idag körde jag de 4 snabba till Degersjövägen ovanför Gunnismark Det är första anhalten till att köra turer till Bullmark.
Har idag fått rapport från Misan i stan och det verkar bara vara bra. Skönt! Misans matte hade hittat Tyrs blogg(!). Den var jättesöt, bloggen alltså. Och Tyr är en tjusigare varient av Sniff. Det syns att de är bröder. Freja ser ut som Semla. Men det är nog färgen som luras.http://husky-tyr.blogspot.com/


Jullov

Jag har haft mycket tid att köra hundarna och skilnaden mellan spannen är extremt stor. De gamla farbröderna har helt gett upp. Så det blir en kortare polemasartur med ena gänget och en lång fartfyllt med de andra. Mungiporna ner och mungiporna upp.
Jag försöker motivera mej när jag kör det långsamma gänget med:  Det är bra för dem. Det är trevligt att vara ute i skogen och hinna se på omgivningarna, spår och annat man kan upptäcka... Men jag vet inte. Jag blir bara deppig.
Jag har åkt skidor med dem och sparkat också. Det funkar bättre att ta sparken med hanarna  och skidor med tikarna. Joe och jack försöker nämligen vända hem. Jag har ingen lust att bråka med dem då de egentligen bara är gamla och trötta. Idag snöar det och det kanske blir en vilodag för somliga hundar.

RSS 2.0