Sniff i led med William


Kallt..

Det har varit kallt som attan hela veckan. Idag var det lite mer behagligt och solen sken. Grabbarna grus fick stanna hemma. De fick en promenad efteråt. Dottern behövde en leverans av glömda innebandyattiraljer.
Jo, Sniff och Mårran har gått i led idag en lie längre sträcka. det gick bara bra. Jane fick tokfnatt idag när vi skulle passera en flat med matte. Hon skulle hälsa... och William hakade på. Helt osannolikt!
Är glad över att Joe verkar piggare trots att det är kallt. Det har nog varit stressen över löpande tikar som orsakat det.

Fint väder

Idag var jag ute med A-gänget. Fint väder som attan. Idag passar det att ta med kameran, tänkte jag. Jag kom ihåg den, men typiskt nog var batteriet slut. Jag åkte ända till Degersjön. Hundarna blev lite för trötta. Otänkt, Karin. B-spannet böjar gå riktigt bra på sina korta sträckor nu. Det känns bra. dumt med kameran. Jag får hoppas att det är bra väder nästa helg också. Det är mycket snö i hundgården också.. Jag slog näsan i överliggaren i Williams hundgård. Det gör tom ont att ha glasögonen på.

RSS 2.0