Kärlek

Ikväll när jag var hos mina hundar var jag full av dåligt samvete. Jag hade planerat att köra dem, men huvudet värkte och jag brukar inte var så reaktionssnabb då. Alltså är det smart att avstå från hundkörning då. När jag gick runt i hundgården och gjorde mina sysslor och surade lite för att jag inte kunde kände jag en kall nos i min hand. Det är kärlek! Allt ledsamt rann av mej och jag blev bara glad!
Sedan fick jag pussar av flera av de andra hundarna. Vad skulle jag göra utan dem en sorgsen dag??


Trött Sniff


Trött Jane


Mårran


Wille vill vara först


Bestämd hund

Min söta Willliam berättade tydligt för mej i lördags att han minsann skulle tas ut först ur hundgården när hela spannet ska köras... Jag brukar ta honom sist för han har varit ganska livad.
Men han slet av karbinhaken när jag skulle ta ut det första paret framför motorcykeln. Han kom i full fart och visade att han skulle ut! Jag tänkte att "han kan väl få pröva". Jag gick ut med honom och satte fast honom längst fram. Han satte sej ned och där satt han som en profet.
Jag trodde inte mina ögon. Dagen efter gjorde vi på samma sätt. William först. Och det fungerade lika bra. Jag upphör aldrig att förvånas över dessa kloka hundar.. 

RSS 2.0