William och Flinga


Sommar

Oj oj, en hel sommar har gått och saker har hänt i hundgården. Äntligen har jag och Maja bytt golv i den trasigaste hundgården. Vi jobbade som nötter i 4 dagar och det blev så bra! Vi lappade den andra hundgården som var trasig också. Der känns riktigt bra att det är gjort!! Jag bestämde mej för att bara göra den ena till slut eftersom jag har BESTÄMT mej för att inte ha så många hundar i framtiden. Då kan jag riva en av hundgårdarna utan dåligt samvete. Men lilla Flinga har redan hunnit provlyfta några plankor i den lappade.. Suck!

På tal om Flinga förresten. Hon har precis löpt. Inte kul! Förra gången sa jag:aldrig mer.. Men tiden går ju, hon är frisk och glad... men i alla fall hannarna blir HELT GALNA när hon löper.  Vi åkte till stugan när hon löpte som värst och en granne från andra sidan byn undrade vad det var med hundana för de hade levt om så hemskt mycket. Jotack, det var då vi kom, typ.. Men det slutade inte med det. När vi varit borta i fyra timmar hade Sniff kommit lös och roade sig med Flinga. Båda var blöta och såg rätt nöjda ut. Jag kan bara tänka mig hur mycket de andra hundarna hade vrålat. Om han klarat upp det vet jag inte, men jag har sprutat Flinga i alla fall. Om hennes löp snurrar till sig gör ju faktiskt ingenting. Hon är ju snat 9 år. (Och löper hon inte alls blir jag bara glad). När vi kom hem från stugan boxade jag de pratsamma över natten. SÅ SKÖNT... Joe tyckte att det var så skönt så han ville inte gå ut på morgonen.

I sommar har jag tränat hundarna, hela sommaren. Inte långt, men de har ändå fått komma ut. Flinga och Joe får promenader. Jack och Lucky får cykeltur eller sparkcykel och de andra fyra får en sparkcykeltur. Det har fungerat bra. Jag har haft gränsen på 20 grader. Om det har varit svalare har jag ibland kört längre. I stugan har vi kört en längre tur. Men där har jag också kunnat vänta på att det ska bli lite svalare.

RSS 2.0